Miniplassen – kulturscena i Elvegata

Miniplassen er “oppe og går”. Vi hadde mange øvinger der før konserten vår i Røbekk kirke den 20. februar 2022. Nå har vi også flyttet studioet ned dit. 

Molde, fredag 26. februar 2021

I forrige uke hadde jeg besøk av Asgeir Stavik Hustad som såg over utstyret for å se hva jeg manglet og som installerte programvare. Henry har vært og sett på hva jeg manglet av lys. Har nå kjøpt 2 frontlys og litt kabel og fått installert software på PC’en. Frontlysene kan jeg enten feste på veggen eller ha på stativ. Oppdaget nemlig at jeg kunne feste dem på Green Screen stativet jeg har. Stang i taket trenger jeg derfor ikke. Så nå blir det fokus på å se hva jeg greier å få til. Enkelte dager tenker jeg jo at hva i all verden er det jeg holder på med. Da føles det mest rett å slutte og sette strek. Men så prøver jeg til igjen.

Molde, 2. februar 2021

Da har jeg satt opp anlegg, et Bose anlegg, og testet litt de 4 lysene jeg har kjøpt. Trenger vel litt hjelp etterhvert, men her er i alle fall et bilde. Bildet er fra 11. januar 2021. Siden da har jeg flyttet anlegget til venstre hjørne og flyttet litt på lysene. De står fortsatt på gulvet. Kanskje det er greitt. Det hadde nok vært topp å ha stang i taket å feste dem i, men da blir det enda flere utgifter, så litt usikker på det.

 

MINIPLASSEN – BYENS ALLER MINSTE KULTURSCENE

Molde, 19. januar 2021
Det har blitt januar 2021 og Miniplassen har blitt en realitet. Ikke alt er på plass og slik som det skal bli, men jeg er nå i gang tror jeg. 2 scenetepper, 3×4 m, fikk jeg opp i desember 2020. Da hadde jeg også snekkere til å feste opphenget jeg hadde kjøpt i taket. Er veldig fornøyd med hvordan teppet er festet. Siden det var 3 m høyt, måtte jeg legge det opp. Brukte et par dager på den jobben. Er ikke så vant til å bruke nål og tråd lenger. Men jeg er godt fornøyd med meg selv for at jeg gjorde den jobben, selv om perfeksjonistene sikkert ikke ville ha vært det. Lysene, har kjøpt 4 stk., står foreløpig på gulvet, men synes ikke det blir så aller verst. Hilsen Liv Karin

 

ØVINGSLOKALE + byens aller minste kulturscene

Molde, 17. november 2020
Da er snekkerne ferdig med arbeidet. I morgen kommer elektrikerne tilbake og sier at da blir de også ferdig.
Jeg har kjøpt sceneteppe på 4Sound, og så har jeg bestilt 4 lys med fjernstyring, også på 4Sound. De kommer kanskje om en uke eller to.
Så da er vi nå i gang. For tida lurer jeg på hva som blir fineste og beste måten og henge opp sceneteppet på. Lurer vel på mye annet også, men det glemmer vi akkurat nå.

 

ØVINGSLOKALE + byens aller minste kulturscene

Molde, 22. oktober 2020
Vi er nå i gang med å få på plass et øvingslokale. Snekkerne kom i dag, så for meg, og for Per, blir det spennende dager/uker.
Mange penger vi må låne for å få det til. Men nå er vi altså i gang.

Min plan er at øvingsrommet også skal innredes slik at det skal kunne brukes til streaming konserter, altså et bitte lite konsertlokale.
Selv et lite rom trenger da kanskje både sceneteppe og lys. Tida vil vise om jeg greier å få det til.