Miniplassen

Miniplassen – Den lille kulturscena i Elvegata – Studio Mexico – øvingslokale

Tirsdag 22. november 2022:

Vi holder på å spille inn ny julesang, Gledelig Jul, for tida. Vi spiller inn i studio Mexico på Miniplassen. Geir Egil var her på fredag, 18. november, og la på trommer og perkusjon – chimes, fingersymbal, shaker og triangel. Jeg la på kor nå på onsdag, den 16. november. Per skal spille inn bassen, og jeg holder på å lage cover. Tidligere har André vært her og lagt på keyboard, og jeg har sunget inn diverse stemmer. Annika og Iselin la på stemmer sist de var hjemme i Molde. Så blir det mixing og mastring før den er ferdig og jeg kan få lagt den ut på streamingtjenestene.
Tirsdag 22. november 2022:
Har lovet Annika en julekonsert fra Miniplassen før jul. Hun er forhindret fra å dra på julekonserter denne førjula og bor i Oslo, så jeg holder på å fundere på hvordan vi skal gjøre dette. Håper at vi får det til, men det er jo ikke helt sikkert.
Tirsdag 22. november 2022:
Vi er i gang med øving til en jobb på Brygga den 30. desember 2022. Den kvelden vil Blå Sko bestå av Per, Rando Gausetvik, Sigmund Simonsen og meg.27. mai 2022
Øving på Miniplassen til Sommerkonsert i Røbekk Kirkesenter søndag 12. juni 2022. Da var vi Liv Karin Lange Band.
Røbekk kirkesenter hadde fått laget en kjempefin plakat.
Røbekk kirkesenter hadde fått laget en kjempefin plakat.
Vi øver til sommerkonserten med 2 "publikumere".
Vi øver til sommerkonserten med 2 “publikumere”.
Geir Egil og Per
Geir Egil og Per

 

MINIPLASSEN

Miniplassen er “oppe og går”. Vi hadde mange øvinger der før konserten vår i Røbekk kirke den 20. februar 2022. Nå har vi også flyttet studioet ned dit. 
Molde, mandag 8. mars 2021
Har testet litt mer i dag på kvinnedagen, 8. mars. Sang inn Boulder to Birmingham. 
Molde, søndag 28. februar 2021
Gjorde mitt aller første opptak i dag. Lyden ble ikke bra, mye jeg enda ikke helt forstår meg på, så greidde ikke å stille bra lyd, men er lovet hjelp til det. 

Molde, fredag 26. februar 2021

I forrige uke hadde jeg besøk av Asgeir Stavik Hustad som såg over utstyret for å se hva jeg manglet og som installerte programvare. Henry har vært og sett på hva jeg manglet av lys. Har nå kjøpt 2 frontlys og litt kabel og fått installert software på PC’en. Frontlysene kan jeg enten feste på veggen eller ha på stativ. Oppdaget nemlig at jeg kunne feste dem på Green Screen stativet jeg har. Stang i taket trenger jeg derfor ikke. Så nå blir det fokus på å se hva jeg greier å få til. Enkelte dager tenker jeg jo at hva i all verden er det jeg holder på med. Da føles det mest rett å slutte og sette strek. Men så prøver jeg til igjen.

Molde, 2. februar 2021

Da har jeg satt opp anlegg, et Bose anlegg, og testet litt de 4 lysene jeg har kjøpt. Trenger vel litt hjelp etterhvert, men her er i alle fall et bilde. Bildet er fra 11. januar 2021. Siden da har jeg flyttet anlegget til venstre hjørne og flyttet litt på lysene. De står fortsatt på gulvet. Kanskje det er greitt. Det hadde nok vært topp å ha stang i taket å feste dem i, men da blir det enda flere utgifter, så litt usikker på det.

 

MINIPLASSEN – BYENS ALLER MINSTE KULTURSCENE

Molde, 19. januar 2021
Det har blitt januar 2021 og Miniplassen har blitt en realitet. Ikke alt er på plass og slik som det skal bli, men jeg er nå i gang tror jeg. 2 scenetepper, 3×4 m, fikk jeg opp i desember 2020. Da hadde jeg også snekkere til å feste opphenget jeg hadde kjøpt i taket. Er veldig fornøyd med hvordan teppet er festet. Siden det var 3 m høyt, måtte jeg legge det opp. Brukte et par dager på den jobben. Er ikke så vant til å bruke nål og tråd lenger. Men jeg er godt fornøyd med meg selv for at jeg gjorde den jobben, selv om perfeksjonistene sikkert ikke ville ha vært det. Lysene, har kjøpt 4 stk., står foreløpig på gulvet, men synes ikke det blir så aller verst. Hilsen Liv Karin

ØVINGSLOKALE + byens aller minste kulturscene

Molde, 17. november 2020
Da er snekkerne ferdig med arbeidet. I morgen kommer elektrikerne tilbake og sier at da blir de også ferdig.
Jeg har kjøpt sceneteppe på 4Sound, og så har jeg bestilt 4 lys med fjernstyring, også på 4Sound. De kommer kanskje om en uke eller to.
Så da er vi nå i gang. For tida lurer jeg på hva som blir fineste og beste måten og henge opp sceneteppet på. Lurer vel på mye annet også, men det glemmer vi akkurat nå.

 

ØVINGSLOKALE + byens aller minste kulturscene

Molde, 22. oktober 2020
Vi er nå i gang med å få på plass et øvingslokale. Snekkerne kom i dag, så for meg, og for Per, blir det spennende dager/uker.
Mange penger vi må låne for å få det til. Men nå er vi altså i gang.

Min plan er at øvingsrommet også skal innredes slik at det skal kunne brukes til streaming konserter, altså et bitte lite konsertlokale.
Selv et lite rom trenger da kanskje både sceneteppe og lys. Tida vil vise om jeg greier å få det til.