24. februar fikk jeg 40 nye bøker fra EKH levert på døra. Også denne gang i fin rosa eske. Har ca. 20 bøker igjen som ikke er solgt, så vil du kjøpe er muligheten der. Kr. 200,- pr. stk. + porto kr. 45,- når jeg sender i posten. Du kan også bestille her. Vil du heller bestille ved å sende meg melding på Messenger eller til mobil 924 56 755, kan du gjøre det. Du betaler med Vipps. Har du ikke Vipps, ordner vi det på annen måte. Dette er 3. opplag. Skriverier har 52 sider.

Jeg har nå ordnet med ISBN, og diktboka “Skriverier” har fått ISBN nummer ISBN 978-82-692417-0-9. Har du bestilt tidligere, men ikke hørt noe fra meg, må du si fra, enten med melding på Messenger eller tekstmelding til mobilen min. Da har jeg ikke fått det med meg.

Til dere som har kjøpt diktboka mi vil jeg si tusen takk. Dere har gjort dagene mine lysere, og gitt meg energi til å fortsatt skrive litt og kanskje også lage noen flere låter.

 

Tilbakemeldinger som varmer:

Vi har lest alle dine skriverier og mange av dem gir oss noe som er vanskelig å beskrive !
Takk for alle dine fine tanker om livet….

 

bare hyggelig🌹💐mye som i kjenner meg igjen i…..og denne skal taes frem mang en gang, for trur en finn noe nytt der når en leser flere ganger…som i trur er meninga👏👍

 

Anbefales!

 

Takk for nydeleg bok. Ho er god å halde i, god å sjå på, god å bla i. No skal eg også lese i ho, litt etter litt. 💕