Artister

Blå Sko – Liv Karin Lange og Per Hammervoll. Gikk under navnet Blue Shoes da de spilte på festival i Kardamili i Hellas i 2018 og 2019.

Liv Karin Lange hadde med ei låt i NRK sin satsing The Hit i 2014. The Hit var en låtskriverkonkurranse. Det kom inn 3162 låter til konkurransen. 42 ble plukket ut. Hun hadde da laget en av de 42 og var forståelig nok svært så fornøyd med det. Hennes låt, “Før eg går”, var med i programmet som ble sendt fredag 26. september 2014. Blå Sko har egen hjemmeside, www.blasko.no.

 

BedHeads

BedHeads ble oppløst i 2014. Noen av jentene er nå bosatt i Oslo og på Rygge, mens noen bor i Moldeområdet.

BedHeads spilte på Raumarock fredag 3. august kl. 2030. Var med i “kampen” om å vinne “Øresus”.

BedHeads vant “Øresus” under Raumarock på Åndalsnes fredag 3. august. De hadde gjort en innsats og fikk nå lønn for strevet. Fortjente gratulasjoner ble sendt !

BedHeads spilte i Alexandraparken under Moldejazz lørdag 21. juli.

BedHeads spilte i Trondheim 7. juli.

BedHeads spilte på Verkstedet i Oslo 23. juni. Oppvarmingsband er Prior To The Main Attraction, der moldejenta Annika Hammervoll spiller sologitar.

BedHeads var supportband for bluesband på Løkta, lørdag 15. april 2012.

 

Martin Högberg og Beate Mordal

CD’en Visioner med Martin & Beate. Martin står bak tekst og melodi på alle de 14 låtene på CD’en. Er du interessert i å kjøpe CD, kan du kontakte Martin. Jeg, Liv Karin, som har Midt-Norsk Musikkproduksjon, har bare hjulpet litt til. Du kan også sjekke Spotify. Martin er på Facebook.

Spor 1: Polska
Spor 2: Into The Brook
Spor 3: Vision
Spor 4: Indian
Spor 5: Halka
Spor 6: Ingesund II
Spor 7: Bill Evans
Spor 8: Crysong
Spor 9: Den Första Snön
Spor 10: Matchbox
Spor 11: Sepiatoner
Spor 12: Intro
Spor 13: Till Slut
Spor 14: Ingesund II